Menu

06-51321308 0182-396707

Kwaliteitsgaranties

Johnson Stukadoors is Stuckeur gecertificeerd, want jij wilt toch ook op zeker bouwen?

Een perfect eindresultaat voor je stucwerk. Daarvoor zoek je een betrouwbare partner waar je van op aan kunt. Stukadoren is een vak apart en het is dan ook verstandig om vóór de uitvoering van de klus zekerheden in te bouwen. Stuckeur, hét keurmerk voor vakwerk, helpt daarbij een handje!

Waarom zit je met Stuckeur dan zo zeker?
Afbouwkeur is de organisatie die jaarlijks een gedegen controle bij ons stukadoorsbedrijf uitvoert. Daarmee kunnen zij garanderen dat onze diensten aan hun strenge eisen voldoen. Naast een check op vakbekwaamheid tijdens ons werk, wordt ook het administratieve proces onder de loep genomen. Zo weet je dat wij bedrijfsmatig ook secuur werken.

Kies je voor een bedrijf met Stuckeur, dan ben je verzekerd van:

  • Deskundig advies en begeleiding
  • Absoluut kwaliteitswerk
  • Degelijkheid en betrouwbaarheid
  • Heldere leveringsvoorwaarden met garantie
  • Onderhoudsadvies en nazorg

Kortom: kennis en kunde is bij Johnson Stukadoors gegarandeerd. Zowel op locatie van de klant als op kantoor. Dat is toch een geruststellende gedachte?

Afbouwkeur informeert de aangesloten bedrijven op hun beurt over nieuwe technieken en gewijzigde wet- en regelgeving. Die interactie is een waarborg voor professionaliteit in ons mooie stukadoorsvak.

Tijd om ideeën op te doen?
Wil je meer informatie of advies? Neem gerust een kijkje op onze website, in de showroom of neem contact met ons op. Onze vakmannen gaan graag bij jou aan de slag om er iets moois van te maken!

Vraag een offerte aan