Menu

06-51321308 0182-396707

Waarop letten?

Bij uitbesteding stukadoorswerk

Je hebt een aanvraag voor stucwerk gedaan of je bent dit binnenkort van plan. Waar moet je dan op letten om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt? Voor jou is het immers geen alledaagse klus en helaas raken mensen dagelijks teleurgesteld door zogenaamde professionals. Jij kan dit eenvoudig voorkomen! Want hoe fijn zal het zijn als je stukadoor zijn beloftes waarmaakt?

Vijf tips om de vakman te herkennen
Hoewel we met gemak tien tips kunnen bedenken, vragen wij in elk geval aandacht voor deze top 5:

  1. NOA-lidmaatschap?
  2. Keurmerk-gecertificeerd?
  3. Bezoek in showroom mogelijk?
  4. Referenties na te lezen?
  5. Actuele projecten te bekijken?

Je bent beter af als bovenstaande vragen met een JA beantwoord kunnen worden. Staar je niet blind op de mening van anderen, want over smaak valt niet te twisten. Ga af op objectieve reviews over de professionaliteit van stukadoors. En wij kunnen het weten, want we worden regelmatig ingezet om teleurstellend stucwerk van andere bedrijven te herstellen.

Zekerheid in huis halen
Edwin Johnson Stukadoors voldoet aan bovenstaande normen. Maar we doen méér. Wij bespreken je wensen uitvoerig, leven ons in en geven daarbij praktische adviezen. Onze offertes zijn transparant en volgens een eerlijke prijs-/kwaliteitverhouding. Ook spreken we een duidelijke planning af die past bij de situatie, zodat je van tevoren exact weet wanneer jouw stucklus geklaard is.

Tot snel!