Menu

06-51321308 0182-396707

American Clay

Écht iets aparts

Edwin werkt naar volle tevredenheid met het kwaliteitsproduct American Clay. Deze unieke pleisters geven je interieur dat tijdloze luxe gevoel en een natuurlijke uitstraling.

Wie zelfbewust is en een natuurlijke levensstijl net zo belangrijk vindt als een oogstrelend interieur, valt waarschijnlijk als een blok voor American Clay. Met dit kwalitatief zeer hoogwaardige kleiproduct kunnen alle wanden en plafonds in ruimtes worden afgewerkt. De pleisters bieden een duurzaam, milieuvriendelijk en gezond alternatief voor chemisch gebonden pleisters, behang en verf.

Natuurlijke schoonheid
Het enthousiasme over deze bijzondere wandafwerking komt door de unieke eigenschappen en de toepasbaarheid ervan. Wat zijn de voordelen van American Clay? Deze moderne pleister van klei heeft een unieke tijdloze schoonheid in beleving en in het uiterlijk. Met de verschillende afwerkingsmogelijkheden en de eindeloze texturen die te creëren zijn is elke gewenste uitstraling en kleur nu mogelijk. Het is sterk, geeft niet af, is kleurecht en er komt geen zand vanaf.

Gezond en duurzaam
American Clay reguleert van nature de luchtvochtigheid. Zo voelt de ruimte altijd aangenaam. Door de isolerende eigenschappen voelt het koel in de zomer en warm in de winter. Bovendien absorbeert kleipleister geurtjes en de lucht wordt op natuurlijke wijze gefilterd waar mensen met een allergie voelbaar baat bij hebben. Schimmels hebben geen vat op kleipleister. Van statische lading (positieve ionen) afkomstig van technologie in de ruimte hebben wij ongemerkt veel last. De negatieve ionen van de kleipleister neutraliseert die straling en dat is goed voelbaar in de ruimte. Een ruimte met American Clay straalt een natuurlijke rust uit, voelt kalm, ruikt fris en is stil. American Clay is 100% natuurlijk, VOC-vrij en geeft zero-waste. Dat maakt het zeer goed voor het milieu.

Wil je weten hoe dit er in werkelijkheid uit kan zien? Bekijk de foto's van een project met American Clay. Ook wijzen wij je graag op de betreffende referentie.

Voor meer informatie over de verschillende American Clay-producten verwijzen wij je naar de website.

Website American Clay