Menu

06-51321308 0182-396707

Glad stucwerk

Sausklaar stucwerk

Met het stuken van wanden en plafonds verkrijg je een gladde ondergrond. Afhankelijk van je wensen, maakt ons team wanden en plafonds klaar voor de vervolgactie. We onderscheiden daarbij sausklaar en behangklaar stucwerk.

Johnson Stukadoors is in het bezit van alle benodigde machines, zo ook een gipsspuit, latexspuit en een airless pleisterpomp. Iedere techniek kan dus worden toegepast.

Spiegelglad, dus klaar om te sauzen
Via ons menu vind je meer informatie over de verschillende afwerkmethodes. Neem een kijkje en neem gerust contact op als je iets mist. Van modern tot klassiek, voor een klein of groot project, niets is voor het Johnson-team te gek!

Netjes te werk voor een strak resultaat
Onze vakmensen starten altijd met het afplakken van bijvoorbeeld deurposten, kozijnen, sanitair en keuken met plastic. De vloer plakken wij af met stucloper. Zelf dien je de werkruimte zoveel als mogelijk begaanbaar te maken, en in ieder geval het te stukadoren gebied vrij te maken. Het schoon opleveren van de werkplek is bij ons als vanzelfsprekend en onze afval nemen wij dan ook netjes mee.

Voor jou wordt het klussen een fluitje van een cent, want ons stukadoorsbedrijf denkt aan alles. Wij maken van iedere ondergrond iets moois.

Maak jouw wensen kenbaar!